An Vervliet

Fractievoorzitter

An Vervliet vind je terug op plaats 3 van het kiesdistrict Dendermonde-Sint-Niklaas.

Wie mij kent weet dat ik een bruisend vat vol ideeën ben. In plaats van enkel te dromen, wil ik ook zaken verwezenlijken. Ondertussen zetel ik al 6 jaar in zowel provincieraad als gemeenteraad. Dankzij de N-VA is de provincie afgeslankt maar het werk is nog niet klaar. Met jouw steun kan ik dit werk voortzetten. In de provincieraad ijver ik voor veilige fietspaden en aandacht voor watergevoelige gebieden’, aldus An Vervliet.

Ik ben opgegroeid in het centrum van Lebbeke. Ik heb er als kind, samen met mijn zussen en broer, veel tijd doorgebracht op het speelpleintje achter Keirens. Ook de bibliotheek stond wekelijks op het programma. Geboeid door het verleden en onze rijke cultuur, ben ik geschiedenis gaan studeren. 

Momenteel werk ik als coördinator Budget & Benefits bij de FOD Mobiliteit en Vervoer en waak ik over de uitbetaling van toelagen, vergoedingen en verkeersvoordelen.
In mijn vrije tijd leef ik mij uit door te gaan hardlopen, fietsen of wandelen. Daarnaast zoek ik ook graag de gezelligheid op door af te spreken met vrienden of door gezelschapsspellen te spelen.

Mijn overgang naar de actieve politiek kwam er vanuit een drang bij te dragen aan de maatschappij en een betekenisvol leven te leiden. In plaats van passief aan de zijlijn te klagen over wat er allemaal verkeerd loopt, besloot ik zelf actief mee te werken aan de verbeteringen.

Zowel in de provincieraad als in de gemeenteraad kan ik mij uitleven als politicus. In beide zetel ik in de commissie grondgebonden materies, waarbij ik mij vooral concentreer op waterbeleid, fietspaden en trage wegen, noodplannen, vrijwaren van de open ruimte, recreatie en toerismebeleid.